Новини

1+1 media та ЄМА підписали меморандум про співпрацю

1+1 media та ЄМА підписали меморандум про співпрацю

Група 1+1 media підписала меморандум з Українською міжбанківською Асоціацією платіжних систем ЄМА, у рамках якого сторони здійснюватимуть обмін технічною інформацією та досвідом задля ефективної протидії інтернет-шахрайству.

Місія ЄМА – усесторонній розвиток безготівкових платіжних інструментів та сервісів в Україні. Завдяки співробітництву з 1+1 media, яка має успішний досвід захисту контенту від піратів та протидії Інтернет-шахраям у рамках проекту SUDUM, очікується покращення моніторингу та швидкості реагування асоціації при виявленні фішингових та шахрайських сайтів.

«Як свідчить практика, ефективна боротьба зі злочинцями в Інтернет можлива лише за активної участі представників бізнесу та профільних об’єднань учасників ринку. Підписання меморандуму – перший крок на шляху до покращення захисту фінансових операцій. Ми мусимо прагнути до того, щоб рівень безпеки безготівкових розрахунків не поступався темпам їхнього розвитку в Україні», – зазначила Анна Ткаченко, керівник «1+1 Digital та Інновації».

«Завдяки спільній роботі над блокуванням сайтів, творці яких – злочинці з навичками соціальних інженерів, що виманюють платіжні та персональні дані у довірливих клієнтів, суттєво зросте швидкість нашої реакції на проблемні ситуації та захист інтересів користувачів платіжних послуг», – зазначив Олександр Карпов, директор ЄМА. З боку Асоціації ЄМА проект координує Раїса Федоровська, керівник EMA Academy. А громадяни зможуть заявити про шахрайські авто-лохотрони, фішингові сайти, чи сайти-клони, через веб-форму на сайті Асоціації ЄМА.

Нагадаємо, раніше 1+1 media запустила сервіс із захисту бренду в Інтернет, який забезпечують за допомогою власної розробки SUDUM. Послуга розрахована на бізнес, який веде активну комунікацію з клієнтами та партнерами через власні сайти. Одним з перших клієнтів сервісу з захисту брендів у мережі Інтернет став агрохолдинг «Мрія», чия репутація піддавалася раніше загрозі через шахрайські сайти-двійники.